joi, 18 august 2016

Ardei iuti la gratar


De ceva vreme am descoperit o noua bunatate la gratar. Contrar asteptarilor, nu este vorba de vreun soi de carne sau vreun condiment minune ci de ardeii iuti. Nene is buni, da` buni rau. Si daca-i mai nimeresti si din aia iuti de simti ca-ti ia gura foc e cu atat mai bine. 


Ingrediente:

ardei iuti, 
un praf sare, 
foc la gratar


Preparare:

Se spala ardeii si se aseaza pe gratarul incins. Cand incep sa prinda culoare si sa le pocneasca pielea de necaz , ii intoarcem si pe partea cealalta sa se perpeleasca apoi ii punem pe platou. 

Presaram putina sare peste ei si asta e !

Fac pereche buna cu orice fel de carnita. 


Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...