Piept de pui in crusta de pesmet, la cuptor


O reţetă nouă si simpluţă de preparare a pieptului de pui este cea de piept de pui  bineînţeles în crustă de pesmet, la cuptor. Fără ulei şi fără fum  miros de prăjit în casă. Se face rapid şi uşor.


Ingrediente:

1 piept de pui taiat felii,
sare, piper,
faina grau,
pesmet
1 ou



Preparare:

Batem oul .
Condimentam pieptul de pui cu sare şi piper după gust.
Luăm fiecare bucată de piept şi o trecem prin ou apoi prin faina, iar prin ou si apoi prin pesmet . Aşezăm bucătile de piept in tavă (pe fundul careia asezam hartie de copt) şi dăm la cuptor pentru aproximativ 30 minute.


 S-aveti pofta !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor